Радник Єрмака очолив наглядову раду "Укроборонпрому"

У державному концерні одноголосно підтримали кандидатуру Милованова
Головне
Радник Єрмака очолив наглядову раду "Укроборонпрому"
Укроборонпром Фото: сайт відомства
2 Червня 2021, 11:11
читать на русском

Радник керівника Офісу президента Тимофій Милованов очолив наглядову раду державного концерну "Укроборонпром".

Як повідомляє пресслужба концерну, 1 червня відбулося засідання оновленого складу наглядової ради Укроборонпрому, на якому Тимофія Милованова одноголосно було обрано новим головою.

Повідомляється, що у засіданні взяли участь усі члени наглядової ради, а також керівництво концерну.

Сам Милованов також підтвердив своє обрання у Фейсбуці.

Вчора було перше засідання оновленої наглядової ради Укроборонпрому. На ньому мене обрали головою (це пояснює публічні атаки на мене в останній тиждень: так само відбувалось - публічні атаки і дискредитація - коли мене призначали заступником голови ради НБУ у 2016 році), - написав він.

Милованов повідомив, що 1 червня наглядова рада на засіданні затвердила аудит концерну за 2019 рік.

Наглядова рада також попросила гендиректора концерну Юрія Гусєва підготувати план трансформації "Укроборонпрому", беручи до уваги два головних критерії: створення спроможності для адекватної відповіді для майбутніх загроз та створення сучасної лінійки продуктів.

Нагадаємо, наглядова рада "Укроборонпрому" представлена 5-ма членами. До вищого керівного органу концерну входять перший заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Валерій Іващенко, ексдиректор Агентства дослідницьких проєктів з оборони (DARPA) Ентоні Дж. Тетер, а віднедавна – президент Київської школи економіки Тимофій Милованов і промисловці Олександр Носов та Ростислав Шурма.

Раніше повідомлялося, що заступника генерального директора "Укроборонпрому" з управління активами Мустафу Найєма звільнили з концерну, а його посаду скоротили.

Читайте також

1