Ракета окупантів зруйнувала багатоповерхівки в Києві - відео

Після падіння уламків ракети один з будинків загорівся
Ракета окупантів зруйнувала багатоповерхівки в Києві - відео
Обстріли Києва Фото: https://www.facebook.com/DSNSKyiv
17 Березня 2022, 09:17
читать на русском

У ніч проти 17 березня у Києві внаслідок ракетного удару постраждали два багатоповерхові житлові будинки у Дарницькому районі.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За попередніми даними одна людина загинула, четверо постраждали, двоє з них госпіталізовано. На місці продовжують роботу рятувальники та медики, – розповів він.

У столичній Службі порятунку зазначили, що у Дарницькому районі столиці залишки збитої ракети впали на багатоповерхівку та підпалили її.

17 березня о 5:02 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу та руйнування житлового будинку у Дарницькому районі столиці... По прибуттю, рятувальники встановили, що внаслідок падіння залишків збитої ракети, сталося руйнування конструкцій будинку на 16-му та технічному поверсі, а також загоряння у квартирі на 16-му поверсі. О 5:49 займання на площі 20 кв. м ліквідовано, - йдеться у повідомленні.

Рятувальники евакуювали людей з 11-го та вищих поверхів будинку та аварійно-рятувальні роботи по розбиранню конструкцій та пошуку людей.

Зруйнований будинок Фото: https://www.facebook.com/DSNSKyiv

За попередньою інформацією, на місці евакуйовано 30 осіб, з яких 3 постраждало. Загинула 1 особа. Інформація уточнюється.

Нагадаємо, що вранці 14 березня у Києві окупанти обстріляли багатоповерхівку на Оболоні та завод "Антонов". Загинула одна людина, трьох мешканців будинку госпіталізовано. З місця вибуху в житловому будинку евакуйовано близько 70 осіб.

12 березня на Подолі в Києві відбувся вибух, в результаті якого загорілося приміщення Ощадбанку. Було встановлено, що вибухівку на будівлю скинув ворожий дрон-камікадзе.

Читайте також