Рашисти не вважають грабіж злочином та радіють, що можуть забезпечити собі "безбідне" життя (відео)

Окупанти дозволяють собі зламувати квартири, будинки та думають, що їм "посміхнулася доля"
Рашисти не вважають грабіж злочином та радіють, що можуть забезпечити собі "безбідне" життя (відео)
Війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official/898
24 Березня 2022, 15:03
читать на русском

Російські окупанти розглядають облогу Києва, як можливість забезпечити собі "безбідне" життя. Загарбники вважають, що доля "посміхнулася їм", оскільки поблизу столиці більше можливостей для мародерства.

Про це свідчать майже всі розмови загарбників, які наразі перебувають у Київській області, і які регулярно перехоплює СБУ. Тож окупанти планують повернутися додому геть не бідними людьми.

Ось цей "вояка" просить рідних дізнатися ціну "нажитої" відеокарти та інших комплектуючих до комп’ютера. Відповідь його задовольнила настільки, що зробив висновок: "В принципе, эта командировка меня окупила".

Окупант планує продовжувати грабувати і таким чином збагачуватись: "Я пойду взламывать квартиры, нах*й. Высоток тут дох*я, десятиэтажных, нах*й. Буду взламывать дома".

Заспокоюючи дружину, яка закликає його не говорити про це телефоном, каже, що на фоні всіх звірств рашистів в Україні, грабунок – це не злочин: "Это х*йня. Тут по домам єб*шат с минометов".

В СБУ наголосили, що окупанту пора згадати, що "двохсотим" награбовані речі не знадобляться.

Нагадаємо, що на третій тиждень навіть "мирна" категорія росіян починає усвідомлювати наслідки війни проти України. Тому вони бажають виїхати зі своєї країни.

Читайте також наш матеріал: Було завдання – захопити Київ: свідчення окупантів, які потрапили в полон

Читайте також