Рашисти обстріляли евакуаційне авто на "Азовсталі": одна людина загинула, шестеро поранені - відео

Орки вистрілили в авто, яке мало евакуювати мирних маріупольців
Важливо
Рашисти обстріляли евакуаційне авто на "Азовсталі": одна людина загинула, шестеро поранені - відео
Російська техніка, війна в Україні / Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
6 Травня 2022, 16:32
читать на русском

Під час режиму припинення вогню, на території заводу "Азовсталь" рашисти з протитанкового ракетного комплексу (ПТРК) підбили автомобіль, який їхав за цивільними, щоб їх евакуювати з території заводу.

Про це повідомили у полку "Азов".

Зазначається, шо в результаті обстрілу один боєць загинув та шестеро отримали поранення.

Під час режиму припинення вогню, на території заводу "Азовсталь" росіянами, застосувавши ПТРК, було підбито автомобіль. Це авто рухалось до цивільних для того, аби їх евакуювати з території заводу. В результаті обстрілу 1 боєць загинув та 6 поранені. Ворог продовжує порушувати всі домовленості та не дотримуватись гарантій безпеки при евакуації цивільного населення, - зазначили в "Азові".

Нагадаємо, 1 травня, президент України Володимир Зеленський повідомив, що розпочалася евакуація цивільних з "Азовсталі" у Маріуполі. Однак офіційно українською владою не було оголошено, чи вирішується питання евакуації поранених захисників Маріуполя з полку "Азов", які перебувають у підвалах заводу.

У полку "Азов" розповіли, що поранені солдати у підвалах "Азовсталі" помирають у страшних муках через нестачу медикаментів.

Читайте також