Разумков не бачить підстав для дострокових парламентських виборів

Спікер назвав парламент дієздатним
Разумков не бачить підстав для дострокових парламентських виборів
Дмитро Разумков (фото: УНІАН)
28 Січня 2021, 08:11
читать на русском

Підстав для дострокового припинення повноважень Верховної Ради України дев'ятого скликання немає.

Про це голова спікер українського парламенту Дмитро Разумков заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

Якщо ми говоримо про роботу парламенту, то сьогодні він працює. Ви бачите і кількість законопроєктів, які ми розглядаємо, і кількість народних депутатів, які безпосередньо беруть участь в роботі Верховної Ради України, як в залі, так і за її межами, і багато інших речей. Вони доводять, що сьогодні парламент є дієздатним, - сказав він (досьє Разумкова).

Читайте також

Голова Верховної Ради також висловив надію, що і надалі причин для дострокових парламентських виборів не з'являться. Втім, за його словами, якщо ж передумови таки виникнуть, він буде діяти в рамках закону.

Будь-яка політична сила завжди повинна бути готова до виборів, - сказав спікер.

Нагадаємо, як свідчать результати соціологічного опитування Центру Разумкова, голова Верховної Ради України та мер Києва Віталій Кличко (досьє Віталія Кличка) стали лідерами рейтингу довіри українців, обійшовши при цьому президента Володимира Зеленського.

За результатами цього ж опитування понад 40% українців вважають президента України Володимира Зеленського (досьє Володимира Зеленського) найбільшим "Розчаруванням 2020 року", але водночас і "Політиком 2020 року".

1