Разумков працює всупереч партії, яка делегувала його на посаду - Подоляк

Президенту доведеться втрутитись, якщо конфлікт між спікером та партією зростатиме
Разумков працює всупереч партії, яка делегувала його на посаду - Подоляк
Дмитро Разумков (фото: УНІАН)
21 Вересня 2021, 17:50
читать на русском

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк переконаний, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков працює всупереч партії, яка делегувала його на цю посаду.

Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, передає "Главком".

Але виявилися фундаментальні розбіжності між партією та Дмитром Олександровичем. Згадайте його неголосування на РНБО за такі речі як санкції стосовно Медведчука та санкції проти телеканалів, які абсолютно точно є продовженням московської інформаційної школи... Все це всупереч партії, яка його й делегувала на посаду спікера, - сказав Михайло Подоляк.

Він зазначив, що Дмитро Разумков дивиться на стратегію розвитку України інакше, ніж його команда з програмою, з якою вона йшла на вибори.

Він дивиться на стратегію розвитку держави інакше, ніж команда з її програмою, з якою вона йшла на вибори. Він вважає, що треба все ж зберегти та законсервувати ту систему, яка наразі є. Ми ж вважаємо, що у цієї системи ресурсу вже нема, - повідомив Подоляк.

За словами радника керівника Офісу Президента, найбільше дивує в поведінці спікера - його підтримка олігархів.

В останньому варіанті ти, зрозуміло, стаєш опонентом власній команді. Але не можна сидіти одразу на двох стільцях, не можна бути як гольдонівський Труфальдіно "слугою двох панів" і удавати, що все норм, - пояснив Михайло Подоляк.

Він додав, що президенту доведеться втрутитись із жорсткими рішеннями, якщо конфлікт між Дмитром Разумковим та партією буде наростати.

Нагадаємо, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закликав антикорупційні органи перевірити інформацію щодо можливої "скупки голосів за якісь відставки".

Читайте також

1