Разумков прокоментував набір людей до своєї партії

Ексспікер оголосив набір однодумців до своєї команди
Разумков прокоментував набір людей до своєї партії
Дмитро Разумков Фото: УНІАН
14 Грудня 2021, 13:41
читать на русском

Колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков, який набирає команду до своєї політичної партії, розповів, кого саме приймають у лави нової політсили.

Про це повідомило видання ЦЕНЗОР.НЕТ.

Відповідаючи на запитання журналістів, чим такі дії Разумкова (досьє Дмитра Разумкова) відрізняються від того, що робили "Слуги народу" два роки тому, нардеп відповів, що відбір до партії більш ретельний і прискіпливий.

Різниця в тому, що сьогодні немає виборчого процесу. На відміну від колег ми це робимо заздалегідь. Тому що ми дійсно хочемо побудувати партію, а для цього потрібні люди, - наголосив Разумков.

Також нардеп додав що нині в країні кадрове питання залишається проблемою.

Є дуже небагато людей, які б відповідали фаховим і моральним якостям для того, щоб працювати на користь країни. Тому цей процес буде найскладнішим – це підбір людей, які потім могли б працювати на різних посадах і професійно робити свою справу, - зауважив ексспікер.

За його словами, він набиратиме тих людей, які готові працювати не лише під час виборчої кампанії. Разумков зізнався, що усвідомлює, що в команду можуть потрапити "випадкові люди". Політик вважає, що таких потрібно буде "відсіяти" до виборчої кампанії.

Нагадаємо, колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков підтвердив, що братиме участь в президентських та парламентських виборах. Але він не сказав, чи балотуватиметься саме на пост президента.

Читайте також

1