Разумков вперше підтвердив, що братиме участь у президентських виборах

Він пообіцяв робити все, аби не втратити довіру українців
Головне
Разумков вперше підтвердив, що братиме участь у президентських виборах
Дмитро Разумков Фото: УНІАН
27 Листопада 2021, 14:55
читать на русском

Колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков вперше підтвердив, що братиме участь в президентських та парламентських виборах. Але він не сказав, чи балотуватиметься саме на пост президента.

Про це Разумков розповів на телеканалі "Україна 24", подякувавши всім, хто йому довіряє. Він пообіцяв робити все, аби цю довіру не зруйнувати та не втратити.

Я реалізую всі амбіції для того, щоб справді змінити цю країну. Те, що не вдалося зробити у 2019 році, робитимемо далі, – сказав ексспікер.

Але журналіст уточнив, чи не є його слова підтвердженням про участь у президентських виборах. На що Разумков заявив: "Будуть вибори – потім підемо. Я брав участь у всіх виборах. Я думаю, в наступних виборах я теж візьму участь… І у президентських та парламентських".

Втім, не вдалося напевно дізнатись, чи зареєструє Разумков свою кандидатуру в президенти у 2024 році. Але це перша подібна заява від колишнього голови ВР, де він заявляє про участь у майбутніх виборах.

Зазначимо, що згідно з Конституцією України у 2024 році будуть обирати нового главу держави, а новий парламент - восени 2023 року.

Нагадаємо, що соціологи Фонду "Демократичні ініціативи" та КМІС з'ясували, скільки українців готові продати свій голос на виборах.

Читайте також

1