Разумков сказав, чи буде в опозиції до Зеленського у разі відставки

Спікер парламенту готовий підтримувати "правильні речі"
Важливо
Разумков сказав, чи буде в опозиції до Зеленського у разі відставки
Дмитро Разумков (фото: УНІАН)
30 Вересня 2021, 20:24
читать на русском

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков розповів, чи буде в опозиції до президента Володимира Зеленського, якщо втратить посаду.

Про це Разумков сказав в інтерв'ю "Українській правді".

Тут не може бути опозиції, якщо ти втратив посаду. Ти не можеш собі дозволити, якщо ти дійсно хочеш працювати на державу, бути в опозиції лише для того, щоб просто комусь зробити погано або як маленька дитина образитися і сказати – все, я буду все критикувати і добре, і погане, - сказав він.

Водночас Разумков готовий підтримувати "правильні речі", як він робить зараз. Якщо речі погані або в нього викликають якийсь дисонанс, тоді він буде в опозиції.

За словами спікера, це не опозиційність, це інакша думка, на яку Зеленський реагує по-різному: "Бували більш жорсткі дискусії, бували менш жорсткі дискусії". Навіть переходило до підвищення тонів, але, як зазначив Разумков, це не було критично.

Дивіться, різні випадки були. Я не пригадаю зараз точно, які питання ми обговорювали. Але я завжди вважаю дискусію правильною річчю. І не завжди я правий. І тобі потрібно слухати людей.

Ви кажете про команду. А я дійсно вважаю, що треба чути інші думки для того, щоб сформувати правильне рішення. Так, в тебе є своє бачення, в тебе є своє розуміння. Але ти ж не месія. В тебе теж є людські вади, ти теж можеш помилятися, - зазначив Разумков.

Нагадаємо, 30 вересня, голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що "колеги прийшли за підписними листами про відкликання його з посади голови Верховної Ради".

Читайте також