Рейтинг Притули по Україні буде значно меншим, ніж по Києву - експерт

У лютому Притула увійшов до трійки політиків з найвищим рівнем довіри серед українців
Ексклюзив
Рейтинг Притули по Україні буде значно меншим, ніж по Києву - експерт
Сергій притула (Фото: Ліга.net)
7 Жовтня 2021, 12:48

Згідно з результатами досліджень соціологічної групи "Рейтинг" за умовну партію Сергія Притули готові проголосувати 3,2% виборців. Сам Притула викликає довіру серед киян, проте експерт впевнений, що рейтинг політика по Україні буде значно меншим, ніж по Києву.

Про це розповів професор політології Києво-Могилянської академії, науковий директор Фонду "Демократичні ініціативи" Олексій Гарань у коментарі "Парламент.UA".

Ми знаємо, що рейтинги партії "Голос" в цілому є не дуже втішними. Сам Притула на виборах міського голови Києва показав достатньо хороший результат. Його рейтинг тоді перевищував навіть рейтинг "Голосу" на місцевих виборах. Але варто розуміти, що показник по Києву не є показником по країні – там він буде значно меншим, - сказав експерт.

Зазначили, що за результатами досліджень політсила Сергія Притули поки що не проходить до Верховної Ради, оскільки за неї готові були проголосувати лише 3,2% виборців серед 2500 опитаних.

Нагадаємо, 7 червня 2021 року Притула оголосив про вихід з партії "Голос", але запевнив, що залишиться у політиці.  За словами депутатки Ольги Стефанишиної, причиною його виходу став конфлікт із головою партії Кірою Рудик, яка почала поводитися як тиран і зіпсувала зі всіма стосунки, в тому числі й шоуменом.

Читайте також