Резніков оцінив, чи реально провести вибори на окупованій частині Донбасу

Україна дала сигнал про готовність до припинення цієї війни, нагадав міністр
Резніков оцінив, чи реально провести вибори на окупованій частині Донбасу
Олексій Резніков (фото: Офіс президента)
9 Листопада 2020, 10:18
читать на русском

Віцепрем’єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков оцінив, наскільки реально провести вибори на окупованій частині Донбасу 31 березня.

Якщо сторони домовляться, що така черговість і послідовність (умов – ред.) є робочою і реалістичною, далі ми можемо сперечатися і вести дискусію про нереалістичність саме щодо цієї дати (31 березня – ред.), – сказав Резніков в інтерв’ю "Радіо Свобода".

За його словами, вказуючи конкретну дату 31 березня, Україна таким чином дала сигнал про готовність "до припинення цієї війни і нарешті настання миру на українській землі".

Читайте також

Днями голова делегації України в ТКГ, експрезидент Леонід Кравчук заявив, що Україна підготувала "План спільних кроків" для Тристоронньої контактної групи, який у разі повного припинення конфлікту і демілітаризації ОРДЛО передбачає проведення там місцевих виборів 31 березня 2021 року.

Також Україна в ТКГ пропонуватиме створення вільної економічної зони в рамках реалізації особливого порядку місцевого самоврядування в ОРДЛО.

1