Російська ракета потрапила у житловий будинок у Києві (фото, відео)

Під завалами є люди, тривають пошуково-рятувальні роботи
Головне
Російська ракета потрапила у житловий будинок у Києві (фото, відео)
Російська ракета влучила у житловий будинок по Києву / Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA
26 Червня 2022, 09:03
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко вранці 26 червня повідомив про кілька вибухів вранці у Шевченківському районі. Так, у житловий будинок влучила ракета, там тривають пошуково-рятувальні роботи.

За словами Кличка, під завалами є люди. Частину мешканців евакуювали, двох постраждалих госпіталізували. Рятувальники продовжують працювати, медики на місці.

Фото: t.me/ssternenko

Як повідомила пресслужба ДСНС, рятувальники ліквідовують наслідки ворожого обстрілу у Шевченківському районі столиці

26 червня о 06:29 до ДСНС України надійшло повідомлення про пожежу у Шевченківському районі столиці. На місце події негайно прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділи, - йдеться у повідомленні.

Рятувальники з'ясували, що внаслідок ворожого обстрілу сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку на загальній площі близько 300 кв.м, пошкоджено будівельні конструкції з 1-го по 7-ий поверхи та часткове зруйновано - 7, 8 та 9 поверхи. За попередніми даними є постраждалі.

Також з’явилося перше відео з місця трагедії від ДСНС.

Своєю чергою радник очільника МВС Антон Геращенко повідомив, що з руїн знищеного поверху дістали 6-річну дівчинку За попередніми даними, її батько загинув.

Фото: t.me/KyivNOW

"За попередніми даними, по київській області та Києву було випущено 14 ракет", - написав нардеп Олексій Гончаренко у Telegram.

З-під завалів житлового будинку в Шевченківському районі дістали семирічну дівчинку. Вона жива. Зараз рятують її маму, - додав мер Києва Кличко.

Російська ракета влучила у житловий будинок у Києві / Фото: t.me/vitaliy_klitschko

Нагадаємо, що вранці 25 червня орки обстріляли шість областей України.

1