Росія може влаштувати ще кривавішу різню: Подоляк про настрої окупантів

На Банковій попередили про бажання реваншу РФ
Росія може влаштувати ще кривавішу різню: Подоляк про настрої окупантів
Фото: Михайло Подоляк / Twitter
22 Травня 2022, 18:37
читать на русском

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що росія може влаштувати ще кривавішу різню. Тому на Банковій попередили про "реваншистські" настрої окупантів.

Про це повідомляє Reuters.

За його словами, позиція України на переговорах з росією стає все більш безкомпромісною, а будь-які поступки РФ матимуть ще більш катастрофічні наслідки.

Водночас для відновлення мирних переговорів путінські війська повинні вийти з території України. До цього моменту про перемир'я не може йти мови, бо росіяни будуть готуватися до подальшої агресії.

Війна не зупиниться після поступок. Вона просто буде поставлена на паузу на деякий час. Через деякий час з новою силою росіяни наростять своє озброєння, живу силу і відпрацюють свої помилки, трохи модернізуються, звільнять багатьох генералів... І почнуть новий наступ, ще більш кривавий і масштабний, - зазначив Подоляк.

Радник Єрмака вважає заклики Заходу до термінового припинення вогню "дуже дивними", оскільки окупанти залишаться на півдні і сході країни.

Він переконаний, що припинення вогню зіграє на руку росіянам. Вони хочуть зафіксувати "якісь військові успіхи".

Але за допомогою наших західних партнерів військових успіхів точно не буде... Було б добре, якби еліти Європи і США до кінця зрозуміли: Росію не можна залишати на півдорозі, тому що вони (розвинуть) "реваншистські" настрої і будуть ще більш жорстокими... Вони повинні бути переможені, піддані болючому ураженню, настільки болючому, наскільки це можливо, - сказав Подоляк.

Нагадаємо, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що росія намагається втримати захоплені території та створити передумови для чергової угоди, яку все одно порушить.

Читайте також

1