Росіяни випустили 11 ракет по Миколаєву та області: є загиблі та поранені

Уражено приватні подвір'я та будинки, автомобілі
Росіяни випустили 11 ракет по Миколаєву та області: є загиблі та поранені
Наслідки ракетного удару по Миколаєву / Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA
28 Червня 2022, 09:38
читать на русском

По Миколаєву ворог випустив 11 ракет, частину з них збила ППО. Попередньо, без жертв. В Очакові троє загиблих, у тому числі 6-річна дитина, ще шістьох поранено, 3-місячний малюк у комі.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 28 червня:

  • Миколаїв

Ввечері, 27 червня, російські окупаційні війська здійснили черговий обстріл Миколаєва з РСЗВ "Ураган" касетними боєприпасами.

Уражено приватні подвір'я та будинки, автомобіль. Касетні боєприпаси лягли і біля зупинки громадського транспорту. Інформація щодо постраждалих не надходила.

Зранку 28 червня Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. Інформація щодо потерпілих та наслідків уточнюється.

  • Баштанський район:

Близько 00:40, 28 червня, були обстріли у Широківській громаді. Влучання були по городах, пошкоджень немає. Також були обстріли близько 04:30 ранку. Влучання були по сільськогосподарським угіддям. Потерпілих немає.

Зранку 28 червня були обстріли в Інгульській громаді та у Березнегуватській громаді. Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. За попередньою інформацією, є пошкоджена, подекуди зруйнована, інфраструктура та житлові будинки. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

  • Миколаївський район:

27 червня протягом дня були обстріли селища Засілля Первомайської громади. Загоряння на території приватного підприємства. Пошкоджені житлові будинки. Без жертв.

Ввечері, 27 червня, обстріли села Лимани Галицинівської громади.

28 червня, внаслідок нічного обстрілу Куцурубської громади зруйновано соціальну інфраструктуру. Загоряння поля з озимою пшеницею. Без жертв.

Сьогодні, 28 червня, з 04:00 обстрілів зазнало місто Очаків Очаківської громади. Влучено по території міського ринку, по будівлі палацу культури, в приватний сектор, а також у дві жилі будівлі (пряме влучення). Троє людей загинуло, з них одна дитина, ще шестеро поранено. Серед поранених також є діти. Внаслідок удару в деяких районах відсутнє - водо, - газо, енергопостачання та інтернет.

Зранку, 28 червня, були обстріли Мішково-Погорілівської, Галицинівської, Шевченківської громади. За попередньою інформацією без жертв.

  • У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, увечері 27 червня російські окупанти вчергове обстріляли Миколаїв касетними снарядами. Як повідомляє Військова комендатура оборони міста, це був "Ураган".

Пошкоджень зазнали приватні будинки та автомобіль. Касетні боєприпаси лягли і біля зупинки громадського транспорту.

Російський снаряд, ракета / Фото: t.me/senkevichonline

Нагадаємо, що лише за вихідні 25-26 червня росія випустила по Україні від 60 до 80 далекобійних ракет, вартістю яких сягає до 220 млн доларів.

Читайте також

1