Рояль у подарунок для Зеленського: активісти вказали президенту на його місце - відео

Активісти принесли на Банкову рояль, натякаючи Зеленському, що бути артистом у нього виходило краще, ніж президентом
Рояль у подарунок для Зеленського: активісти вказали президенту на його місце - відео
Рояль для президента Зеленського (Фото: Цензор.НЕТ)
25 Січня 2021, 18:06
читать на русском

У день народження президента України Володимира Зеленського під будівлею Офісу президента в Києві відбулася політична акція-перформанс із поздоровленням президента.

Про це повідомляє видання Цензор.НЕТ.

Активісти принесли до будівлі Офісу президента рояль, згадавши про знаменитий номер "Кварталу 95" за участю Зеленського.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от (@zelenskiy_fan_blr)

Нехай зіграє на біс, - розповіли учасники акції. - Сьогодні день народження у пана президента Зеленського. Ми маємо для нього подарунок. Хочемо йому побажати: ніколи не займати чуже місце і займатися тим, до чого у тебе є хист. Пане Зеленський, займайтеся тим, що у вас виходить. З днем народження, - пояснили свій вчинок організатори перформансу.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський  (досьє Володимира Зеленського) почав ранок із занять спортом та нагадав, що у нього день народження, оприлюднивши фотографію зі спортзалу.

Фракція "Слуга народу" також привітала главу держави із днем народження дописом у Фейсбуці. У фракції подякували президентові "за плідну роботу та сміливість ухвалювати складні рішення".

Читайте також

Своєю чергою Голова Верховної Ради Дмитро Разумков (досьє Дмитра Разумкова) на день народження президенту Володимиру Зеленському подарує книги. Разумков додав, що вартість його подарунка не перевищуватиме передбачену законодавством.

1