Розбиті автомобілі та ускладений рух: що відбувається на дорогах Києва

За минулу добу у столиці правоохоронці зареєстрували 342 ДТП
Розбиті автомобілі та ускладений рух: що відбувається на дорогах Києва
ДТП у Києві Фото: kyivpatrol
24 Грудня 2020, 15:12
читать на русском

Упродовж сьогоднішньої ночі на дорогах Києва працювало 225 одиниць спецтехніки та 34 бригади з ручного прибирання, які очищали дороги, тротуари. Попри це ситуація на дорогах все ще залишається небезпечною.

За минулу добу у столиці правоохоронці зареєстрували 342 повідомлення про ДТП. Однак сьогодні все ще досі аварійна ситуація на дорогах.

Як повідомляє патрульна поліція Києва та dtp.kiev.ua у Telegram, сьогодні, 24 грудня, у зв'язку з погіршенням погодних умов у столиці сталась низка дорожньо-транспортних пригод.

У Голосіївському районі Києва, на вулиці Короленківська, водій Audi розбив п'ять автомобілів. За словами водія, йому стало зле, оскільки у нього епілепсія.

В результаті повністю перекрито рух по Короленківській вулиці в центр і великий затор по вулицях Жилянська й Антоновича.

На вулиці Новокостянтинівській, що у Подільському районі Києва, сталась дорожня аварія, унаслідок чого рух ускладнено в сторону вулиці Набережно-Хрещатицька.

Читайте також

У центрі столиці сталась ДТП на вулиці Велика Васильківська за участі легкових автомобілів. Рух ускладнено.

У Шевченківському районі Києва, на вулиці Олександра Довженка, також сталась аварія на дорозі, унаслідок чого ускладнено рух у напрямку ст. м. Шулявська.

У поліції закликали водіїв під час погіршення погодних умов бути максимально обережними, пильними й не відриватися від кермування.

Не будьте самовпевненими, якщо ваш водійський досвід, стан автомобіля чи погодні умови викликають сумніви – скористайтеся краще громадським транспортом, - наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, що станом на 18:00 24 грудня в Україні через ускладнення погодних умов сталася понад тисяча дорожньо-транспортних пригод, в яких 13 людей загинуло.

Докладніше про урядову програму підвищення безпеки дорожнього руху та як вирішити ситуацію з перевищенням швидкості читайте у нашому матеріалі: Поліція в Україні фіксуватиме порушення прямо на ходу: подробиці.

1