Рудик свідомо знищує партію "Голос" - народна депутатка

Партія не виконує жодних своїх обіцянок
Ексклюзив
Рудик свідомо знищує партію "Голос" - народна депутатка
Депутат “Голосу” Кіра Рудик (фото: Facebook)
17 Вересня 2021, 12:57
читать на русском

Депутатське об’єднання "Справедливість" із 11 нардепів, які вийшли з партії "Голос", зараз працює повністю автономно від фракції "Голос".

Про це розповіла народна депутатка об’єднання "Справедливість" Юлія Клименко в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.UA.

У нас немає комунікації у фракції взагалі. Її голова Ярослав Железняк не збирає засідань, чим системно порушує закон. Ми обговорюємо законопроєкти та наші ініціативи у складі 11 депутатів об’єднання "Справедливість" і збираємося разом щопонеділка. Словом, робимо все те, що має робити фракція, але працюємо автономно, - сказала вона.

За її словами, депутати намагаються зробити все можливе, аби змінити голову фракції "Голос".

Керівництво фракції веде свою політичну гру. Йому байдуже, як розвиватиметься "Голос" і як виконуватимуться обіцянки перед нашими виборцями, завдяки яким ми тут. Це тягне всіх на дно, і нести відповідальність за цих людей ми не будемо. Ми намагалися знайти якісь спільні моменти, розуміючи, що фракція маленька, ділити нема чого, але Кіра і Железняк вирішили, що це їхня партія і вони робитимуть все, що захочуть, - додала депутатка.

Клименко підкреслила, що депутати просили змінити положення про фракцію, статут партії, про що домовлялися рік тому, коли Кіру катапультували на цю посаду. Але цього не вдалось зробити.

На жаль, жодна обіцянка не була виконана, і все вилилося у такий публічний конфлікт. Не знаю, чи це робилося з метою розвалу політсили. Я людина достатньо цинічна і дивлюся на цю конспірологічну теорію достатньо тверезо, що це може бути абсолютно свідоме знищення партії "Голос", яким займається Кіра Рудик. Але це моя персональна позиція, і я не претендую на істину, - заявила вона.

Чому партія розкололась, читайте у нашому матеріалі: В "Голосі" триває війна: нардеп розповів про те, як Бог забрав у Кіри Рудик розум.

Читайте також

1