Саакашвілі хоче реорганізувати РНБО через критику президента

"Реформатор" закликав заступника секретаря РНБО "не хихикати"
Важливо
Саакашвілі хоче реорганізувати РНБО через критику президента
Міхеїл Саакашвілі Фото: Mikheil Saakashvili у Фейсбук
27 Грудня 2020, 23:11
читать на русском

Глава виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеіл Саакашвілі вважає, що заступника секретаря РНБО генерал-майора Сергія Кривоноса треба звільнити через його критику президента Володимира Зеленського.

Як написав "реформатор" у Facebook, випади Кривоноса проти президента свідчать про відсутність професійної етики та неефективність РНБО як державного органа.

Як відомо, президент України Володимир Зеленський (досьє Зеленського) допустив можливість мобілізації жінок нарівні з чоловіками у випадку розгортання повномасштабної війни з Росією.

Генерал-майор Сергій Кривонос, заступник секретаря РНБО вважає, що оточення президента переконує голову держави, що мобілізувати жінок та чоловіків у разі нового нападу Росії можливо. Однак якщо це й можна зробити в теорії, то на практиці цього не станеться.

Читайте також

За словами Саакашвілі (досьє Міхеїла Саакашвілі), Кривонос - не експерт, а чинний заступник голови РНБО. Тому, на його думку, він мав би готувати президента до згаданих ситуацій, а не "відпускати кпини з преси, намагаючись довести, що Зеленський повністю некомпетентний".

Прагнучи показати президента некомпетентним, він підготував хоч одну сторінку пропозицій, як уберегти країну від повномасштабного вторгнення або що робити, якщо таке станеться? Я б такого заступника глави РНБО негайно звільнив. Тому що його цей сьогоднішній випад говорить не про професіоналізм, а, навпаки, про повну відсутність професійної етики, - написав голова виконавчого комітету НРР.

Саакашвілі вважає, що РНБО потрібно реорганізувати та готувати справжні плани, розраховані на різні сценарії, а "не хихикати з різних медіа і на фейсбуці".