Саакашвілі погодився припинити голодування - адвокат

Його доправлять до військового госпіталю
Саакашвілі погодився припинити голодування - адвокат
Міхеїл Саакашвілі Фото: УНІАН
20 Листопада 2021, 14:57
читать на русском

Колишній президент Грузії Михеїл Саакашвілі планує припинити голодування. Через погіршення здоров'я політика транспортують до військового госпіталю в Горі.

Про це повідомляє "Грузия Online".

Саакашвілі згоден на переведення в госпіталь у Горі, і припинить голодування після розміщення в госпіталі, - заявив адвокат Ніка Гварамія.

За його словами, адвокати, члени консиліуму й незалежні медичні експерти також вирушать до госпіталю, аби переконатися у тому, що там працюють висококваліфіковані лікарі, а протокол відновлення після голодування - розписаний фахівцями.

Нагадаємо, 14 листопада особистий лікар колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе розповів про погіршення здоров'я політика. Вже 18 листопада лікар Георгій Григолія сказав, що стан здоров’я експрезидента Грузії  "критичний за багатьма життєвими показниками". У цей же день Саакашвілі втратив свідомість після зустрічі зі своїми адвокатами в лікарні Глданської в'язниці.

19 листопада у політика фахівці виявили серйозне захворювання мозку, через яке у нього може розвинутися кома з можливим летальним кінцем.

Читайте більше у нашому матеріалі: Саакашвілі під вартою: що політику "світить" у Грузії та чи треба Україні його повертати

Читайте також

1