Саме Україна диктуватиме умови під час мирних переговорів з росією, - Арестович

Мирний договір або військова поразка - РФ має зробити вибір
Саме Україна диктуватиме умови під час мирних переговорів з росією, - Арестович
Олексій Арестович / Фото: president.gov.ua
12 Травня 2022, 16:50
читать на русском

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович переконаний, що саме Україна диктуватиме умови під час мирних переговорів. Зараз перед РФ стоїть вибір — мирний договір або військова поразка.

Як сказав Арестович у розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним, саме тому зараз Кремль призначає командирів, які тверезо оцінюють ситуацію і доповідають про неї.

Починається відчайдушна торгівля зі світовою спільнотою та Україною за мирний договір. Тому що вони зрозуміли: або мирний договір або військова поразка. Ніяких інших варіантів, — вважає радник глави ОП.

За його словами, саме Україна диктуватиме умови, і чим більше надійде західної допомоги, "тим жорсткішим голосом ми говоритимемо".

Проблема в іншому: ми в принципі не прихильні зараз до переговорів і російська сторона нас в цьому звинувачує. Вони кажуть, що Україна взагалі не хоче домовлятися, — зазначив він.

Крім цього, президент Володимир Зеленський не вірить у мирні переговори з РФ. При цьому головна задача — звільнення всієї території України.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський пояснив, чому російська федерація пішла війною на нашу країну.

Читайте також

1