Саміт Кримської платформи - пряма трансляція

Відкриття Саміту відбудеться у Києві 23 серпня
Саміт Кримської платформи - пряма трансляція
Прапори Криму і України (Фото: Кримські новини)
23 Серпня 2021, 10:45
читать на русском

Телеканали "UA: Перший" та "UA: Крим" покажуть саміт Кримської платформи, трансляція буде доступна також на цифрових платформах Суспільного.

Про це повідомляється на сайті "ДМ Суспільного".

23 серпня з 11:20 до 16:30 суспільний телеканал "UA: Перший" покаже наживо спецефір "Суспільної студії" — Міжнародний саміт Кримської платформи. Також з 11:20 до 19:00 телеканал "UA: Крим" транслюватиме Міжнародний саміт "Кримська платформа", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що на Фейсбук-сторінці "Суспільне Крим" трансляція розпочнеться об 11:30. А з 16:30 спецпроєкт команди Криму "Кримська платформа" буде доступний на YouTube-сторінці.

Як відомо, Кримська платформа - новий консультативний та координаційний формат, ініційований Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на окупацію Криму, відповіді безпековим викликам, посилення міжнародного тиску на Росію, запобігання подальшим порушенням прав людини та захисту жертв окупаційного режиму, а також досягнення головної мети - деокупації Криму та повернення його Україні.

Нагадаємо, що саміт Кримської платформи відбудеться 23 серпня в Києві в конференц-центрі "Парковий". Буде офіційна частина, де виступить президент України, голова Верховної Ради, прем'єр-міністр, глави іноземних делегацій, лідер кримськотатарського народу, представник експертної мережі Кримської платформи.

У другій частині саміту буде чотири тематичні панелі щодо анексії Криму, мілітаризації Азово-Чорноморського регіону, реінтеграція Криму через права людини та про відновлення прав кримськотатарського народу.

Читайте також

1