Секретар РНБО заявив, що "святковий локдаун" в Україні буде

Влада ще не визначила дату введення локдауну
Важливо
Секретар РНБО заявив, що "святковий локдаун" в Україні буде
Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов (фото: УНІАН)
1 Грудня 2020, 15:33
читать на русском

Секретар Ради нацбезпеки та оборони України (РНБОУ) Олексій Данілов підтвердив інформацію, що локдаун в Україні буде, але дати поки немає.

Як заявив Данілов в ефірі телеканалу "Україна 24", локдаун в країні точно буде. Зараз одне питання коли – у грудні чи у січні.

Єдине питання часу - чи то в грудні, чи то з другого січня. Зараз йде дискусія з фахівцями з цього приводу. Вчора у Володимира Зеленського пройшла нарада, на якій з'ясовувалося, як це буде. Те, що локдаун буде - це сто відсотків, - сказав Данілов.

Читайте також

Нагадаємо, що раніше Кабінет міністрів України погодив дату введення локдауну. Нові обмеження будуть діяти від 23 грудня до 15 січня.

Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов повідомив, що 2 грудня Міністерство охорони здоров'я України озвучить висновки про ефективність карантину вихідного дня, після чого буде ухвалене рішення про дати й сфери діяльності, яких торкнеться новорічний локдаун.

Про введення локдауну та його вплив на бізнес читайте у матеріаліЧи переживе бізнес нові локдауни: Зеленський вирішив допомогти грошима.

1