Семирічний хлопчик отруївся пігулками у Чернігівській області

Хлопчик напився таблеток, доки його матір вживала алкоголь
Семирічний хлопчик отруївся пігулками у Чернігівській області
Лікарня Фото: НДСЛ Охматдит
22 Березня 2021, 12:51
читать на русском

У Чернігівській області семирічна дитина потрапила до лікарні через отруєння пігулками.

Як повідомляє УНІАН, 21 березня до Варвинської центральної лікарні в критичному стані було доставлено семирічного жителя села Леляки.

Хлопчик наковтався таблеток. Його було госпіталізовано у непритомному стані. Його матір у цей час перебувала у стані сильного алкогольного сп`яніння, - повідомили агентству у поліції.

Читайте також

Речниця Прилуцького відділу поліції Юлія Жукова повідомила, що "учора дитину перевели до Чернігівської обласної дитячої лікарні. Хлопчик сьогодні перебуває у свідомості".

Поки вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Поліція встановлює всі обставини цього інциденту, проводиться перевірка, - прокоментувала вона.


Нагадаємо, у місті Боярка, що у Київській області, 16 лютого в академічному ліцеї "Гармонія" отруїлися дві учениці. Одна з дівчат померла, інша - у лікарні.

Згодом стало відомо, що у Черкаській області в Умані дві восьмикласниці у школі вжили таблетки медичного препарату "Дротаверин" та отруїлись.

18 лютого у Києві 15-річний хлопчик потрапив до лікарні, наковтавшись все того ж "Дротаверину".

Своєю чергою нардепи хочуть заборонити продаж ліків дітям до 18 років. Відповідний законопроєкт зареєстрували після випадків отруєння школярів препаратом "Дротаверин".

Про те, як зрозуміти що з дитиною щось не так, та врятувати її від суїциду, читайте у нашому однойменному матеріалі.

Про те, чому діти зважуються зводити рахунки з життям читайте у нашому матеріалі: Конфліктолог пояснив, чому зросла кількість підліткових самогубств.