Сестрам Савченко вручили підозру за використання підроблених COVID-сертифікатів

Жінки мають намір йти до суду та виграти справу
Сестрам Савченко вручили підозру за використання підроблених COVID-сертифікатів
Надія Савченко Фото: УНІАН
29 Жовтня 2021, 20:05
читать на русском

Екснардепу Надії Савченко та її сестрі Вірі вручили підозру за використання підроблених COVID-сертифікатів, з якими вони намагалися потрапити в Україну.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський на своїй сторінці у Facebook.

Всі, хто порушує Закон, мають бути готові понести відповідальність! Незалежно, чи ви Герой України, чи екснардеп, чи просто громадянин, — наголосив Монастирський.

За словами очільника МВС України, лише впродовж поточного тижня правоохоронці розпочали 59 кримінальних проваджень за підроблення результатів ПЛР-тестів та сертифікатів про вакцинацію від коронавірусу.

Він нагадав, що по всій країні працюють спеціальні мобільні групи, які перевіряють на справжність COVID-сертифікати та ПЛР-тести. Прикордонники використовують спеціальне обладнання, яке виявляє такі фейкові документи.

Водночас Надія та Віра відреагували у своїх соцмережах на підозру.

До українців! Хочете вакцинуйтеся! Не хочете не вакцинуйтеся! Це ваше право на вибір для збереження вашого життя і здоров'я, якого вас ніхто не має права позбавляти!

Українська влада викидає мільйони гривень на рекламу вакцинації від ковіду. При цьому ж сама влада зробила найсильнішу антирекламу всім вакцинам від ковіду, коли підписала зняття відповідальності із виробників за якість вакцини! Тепер ні виробник, ні держава не відповідає перед людиною за негативні наслідки для її життя і здоров'я від вакцини, - написала Надія Савченко.

Українці не бійтесь влади і не реагуйте на погрози від влади кримінальними справами Вам за непокору "сертифікатам". Привладні, не шкодуючи грошей, роблять справу Савченко максимально публічною, щоб залякати вас! Але як же вони замовкнуть коли вони програють в суді справу!, - зазначила Віра Савченко.

Нагадаємо, що в Україні розпочали майже 800 кримінальних проваджень за фактом підробки паспортів вакцинації.

Читайте також

1