Школи України підуть на канікули раніше: які та коли

За планом канікули повинні були розпочатися з 25 жовтня
Школи України підуть на канікули раніше: які та коли
Школа Фото: Pexels
12 Жовтня 2021, 15:24
читать на русском

Школи Херсону, Харкова, Кропивницького, Вінниці, Сум та Івано-Франківська підуть на канікули з 18 жовтня, незважаючи на те, що за планом канікули повинні були розпочатися з 25 жовтня.

Про це повідомило "Суспільне".

В Івано-Франківську учні ліцеїв і гімназій підуть на канікули раніше, через те, що в громаді збільшилася захворюваність на ГРВІ.

Із тих, хто захворів, найбільша кількість припадає на дітей від 5 до 14 років. Це - 70% від усіх, хто захворів на респіраторні інфекції, - сказала Марія Бойко, начальниця управління охорони здоров’я.

У свою чергу 34 школи Кропивницького відпочиватимуть з 18 жовтня до 29 жовтня.

З 25 жовтня на тиждень запланували канікули ще у 6 школах міста, але сьогодні на педрадах визначатимуться з датами, тому що є проблеми з дотриманням температурного режиму у цих закладах, - повідомила керівниця міського управління освіти Лариса Костенко.

Через відсутність угоди з постачальником газу дострокові канікули розпочнуться в Херсоні.

У Сумах рекомендували перенести канікули в школах на 18-24 жовтня через збільшення захворюваності серед учнів та педагогів на ГРВІ та коронавірус.

Також аби зупинити розповсюдження коронавірусу на канікули йдуть школи Харківщини.

У Вінницькій та Хмельницькій областях школи підуть на канікули з 18 жовтня через святкові вихідні.

Нагадаємо, що у жовтні українці матимуть 11 днів вихідних, чотири із яких випадатимуть на святкування Дня захисника України.

Читайте також