Шмигаль показав наслідки пожеж у Луганській області з висоти пташиного польоту

Прем’єр-міністр України оглянув з гелікоптера територію Луганщини
Шмигаль показав наслідки пожеж у Луганській області з висоти пташиного польоту
Денис Шмигаль Фото: kmu.gov.ua
2 Жовтня 2020, 16:57
читать на русском

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль відвідав Луганську область, де вже кілька діб тривають масштабні пожежі.

Працюємо на Луганщині. Разом із головою ДСНС Миколою Чечоткіним, першим заступником міністра МВС Сергієм Яровим та головою Держлісагентства Василем Кузьовичем оцінюємо масштаб пожеж та координуємо процес подолання наслідків стихійного лиха, - написав Шмигаль на своїй сторінці у Facebook.

Працюємо на Луганщині. Разом із головою ДСНС Миколою Чечоткіним, першим заступником міністра МВС Сергієм Яровим та...

Gepostet von Денис Шмигаль am Freitag, 2. Oktober 2020

Читайте також

Голова уряду повідомив, що 2 жовтня від самого ранку рятувальники на Луганщині працюють з повітря. Залучені три літаки та два пожежні гелікоптери. Загалом до гасіння залучено понад 2,5 тисячі осіб та 264 одиниць техніки. Спостерігається сильне задимлення, проте ситуація, за словами рятувальників, покращилася.

Оглянули території, що постраждали внаслідок пожеж. Серед них околиці Лисичанська, села Борівське та Осколонівка. Населений пункт Сиротине весь у диму. У селі Муратове, в Новоайдарському районі, де вчора вирували сильні пожежі, є численні зруйновані будинки.
Під час обльоту бачили й одиничні осередки пожеж. В оперативному режимі передавали координати пожежникам, - повідомив Шмигаль.

Читайте також

Нагадаємо, що 30 вересня на території Луганської області було зафіксовано 146 пожеж в природних екосистемах, які внаслідок сильного вітру з поривами до 28 м/с швидко розповсюдилися.

Площа пожеж збільшилась до 13 тисяч гектарів.

За останніми даними, в результаті пожеж загинули від 9 до 11 людей і 17 осіб постраждали. Наразі продовжуються гасіння пожежі та встановлення причин загоряння.

1