Син-рашист хотів вивезти матір з окупованого Херсону, але вона відмовилась (відео)

Сам зрадник особливо не переймається тим, яке горе приніс на Батьківщину
Син-рашист хотів вивезти матір з окупованого Херсону, але вона відмовилась (відео)
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
31 Березня 2022, 17:55
читать на русском

Син-рашист, що народився на Херсонщині, у складі російської армії обстрілював місто, у якому проживає його матір. Потім окупант хотів її вивезти звідти, але жінка відмовилась.

Про це свідчить перехоплена Службою безпеки України розмова рашиста зі своєю матір'ю.

Цікаво, що мати вояки розмовляє українською мовою, хоч сам син спочатку російською. Але при розмові згадує рідну мову.

"Хто важливіший – путін чи рідна мама? Як це – обстрілювати місто, в якому живе найближча людина?": такі питання постали перед окупантом, який народився в Україні, але згодом пішов до російської армії. На рідну землю він повернувся уже загарбником.

Судячи з аудіоперехоплення, рашист не надто переймається тим, яке горе приніс на Батьківщину. Він хоче лише вивезти матір із окупованого міста і навіть погодив для цього окрему спецоперацію зі своїми командирами. На інших людей йому плювати.

Але мама відмовляється: "Перелякана до смерті. Мене трусило 2 дня… Я дуже люблю синовей… Но в мене тут муж лежить, я його самого не оставлю". Мама свій вибір зробила. Син – також.

Цікаво, як ти можеш спокійно спати після такого, окупант Войцешко В.М., 10.10.1991 року народження?, - наголосили в СБУ.

Нагадаємо, що російські окупанти вже не планують наступальних операцій і не мріють про перемогу. Більшість орків хоче просто вижити, а свій страх "лікують" алкоголем.

Читайте також наш матеріал: Було завдання – захопити Київ: свідчення окупантів, які потрапили в полон

Читайте також