Скандальний депутат Воронько залишив фракцію "Слуг народу"

Нардеп заявив про тиск з боку влади
Скандальний депутат Воронько залишив фракцію "Слуг народу"
Воронько Олег (фото: facebook.com/sluganarodu.voronko.103)
1 Лютого 2022, 14:05
читать на русском

Народний депутат Олег Воронько, у будинку якого на минулому тижні Державне бюро розслідувань провело обшуки, заявив про вихід із фракції "Слуга народу".

Про це стало відомо під час засідання Верховної Ради 1 лютого.

Депутат виступив із заявою та заявив про тиск з боку влади на народних депутатів з об’єднанням "Розумна політика".

Я, Воронько Олег, ухвалив рішення вийти з фракції "Слуга народу"… Заяву про вихід із фракції я ще не передав керівництву, але сьогодні зроблю це, - сказав він.

Довідково: Олег Воронько - народився 15 травня 1974 року в місті Світловодськ Кіровоградської області, громадянин України, освіта вища. У 2019 році був обраний депутатом ВР 9 скликання від партії "Слуга народу"  як безпартійний. Член однойменної фракції. Член Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики.

Минулого року колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков оприлюднив список депутатів, які увійшли до створеного ним міжфракційного об’єднання під назвою "Розумна політика". У цьому списку є прізвище і Воронька.

28 січня слідчі Державного бюро розслідувань провели обшуки у народного депутата Воронька. Слідчі дії проходили в межах кримінального провадження за фактом підроблення документів.

Читайте також