Разумков створює у Раді нове міжфракційне об’єднання

До нового об'єднання увійдуть 25 парламентарів
Важливо
Разумков створює у Раді нове міжфракційне об’єднання
Дмитро Разумков Фото: УНІАН
5 Листопада 2021, 17:29
читать на русском

Колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика".

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на власні джерела у парламенті.

Зазначається, що до нового об'єднання увійдуть 25 народних депутатів, зокрема зі "Слуги народу", "Батьківщини" та позафракційні. Серед них: "слуги" Неллі Яковлева, Василь Мокан, Артем Дмитрук, Олег Воронько, колишня "слуга" Людмила Буймістер та нардеп від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко.

Прессекретар Разумкова Ольга Туній у коментарі УП підтвердила, що ексспікер створює міжфракційне об’єднання.

Так, це правда. Нарешті в Раді з’явиться "Розумна політика". Наскільки мені відомо, документи скоріше за все вже направлено на ім'я Руслана Стефанчука, - зазначила вона.

Крім того, створення міжфракційного об'єднання пов'язане з тим, що більшість потенційних соратників Разумкова є депутатами-списочниками, і в разі виходу зі своєї фракції вони можуть втратити мандат.

Нагадаємо, що голова правління Центру "Соціальний моніторинг" Ольга Балакірєва вважає, що у нардепа Дмитра Разумкова немає хорошої та сильної команди, тому йому буде складно створити серйозну політичну силу.

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук заявив, що саме від нардепа Дмитра Разумкова та ситуації в Україні залежатиме, чи той стане президентом України.

Читайте також