Від ситуації в Україні залежатиме, чи стане Разумков президентом - Стефанчук

Стефанчук не має проблем у стосунках із Разумковим
Від ситуації в Україні залежатиме, чи стане Разумков президентом - Стефанчук
Дмитро Разумков Фото: Сайт Верховної Ради
2 Листопада 2021, 14:17
читать на русском

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук заявив, що саме від нардепа Дмитра Разумкова та ситуації в Україні залежатиме, чи той стане президентом України.

Про це розповів Руслан Стефанчук, передає "ГОРДОН".

Тому що я його послідовник у плані управління парламентом. Тому я б відповів так, як я відповів: усе залежатиме від нього і від ситуації в країні, від якості ідей, які він пропонуватиме, від якості тих справ, які він реалізував та збирається реалізувати, - сказав Руслан Стефанчук.

Також він зазначив, що йому не коректно відповідати на подібні питання.

Стефанчук додав, що в нього немає проблем у стосунках із Дмитром Разумковим, адже важливо розділяти особисте та професійне.

Тому я не маю проблем у стосунках із Дмитром Олександровичем. 28 жовтня я його вітав із днем народження, 29-го він мене вітав... Я вважаю, що стосунки людські мають залишатися абсолютно нормальними. А якщо говорити про відносини професійні, тут підхід було визначено: фракція свою думку (ред. щодо відставки Разумкова) визначила, і мала бути людина, яка замінить його на цій посаді, - пояснив голова ВР.

Нагадаємо, 7 жовтня голову Верховної Ради Дмитра Разумкова звільнили з посади спікера парламенту, якого за два дні до цього відсторонили від роботи. Ініціатором виступила фракція "Слуга народу", а за звільнення проголосували 284 народних депутати.

Читайте також

1