Разумков створить свою політичну силу

Він робитиме все, щоб не впала довіра людей
Головне
Разумков створить свою політичну силу
Дмитро Разумков Фото: сайт парламенту
29 Жовтня 2021, 08:46
читать на русском

Колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков планує створити власну політичну силу.

Про це він розповів у програмі "Народ проти" в ефірі телеканалу "Україна-24".

Об'єднуватимемося, рухатимемося вперед, будемо...повертати людей, зокрема, і в парламенті, до того, що є ті обіцянки, які від нас чекають люди... Сили у мене на це є, час теж є, бажання є, команда є. Сподіваюся, буде більше. І я робитиму все, щоб довіра людей, навіть не рейтинг, а довіра - не падала, - сказав Дмитро Разумков.

Разумков зазначив, що знайде в собі сили для того, щоб надалі робити те, що обіцяв людям.

Вважаю, що я знайду сили і в державі для того, щоб надалі розвивати і зробити те, що ми обіцяли людям, - пояснив нардеп.

Він наголосив, що багато людей йому довіряють.

Є ті, хто пішов зі мною, хто йде ще з далекого 2019 року, не змінюючи своїх позицій… Саме ми фактично створювали ту програму, з якою йшли на президентські та парламентські вибори, і люди цьому повірили. Люди повірили нам, що ми будемо рухатись уперед. На жаль, сьогодні...справді відійшли від принципів, але не всі. Я своїм принципам залишився вірним, - додав Разумков.

Нагадаємо, 7 жовтня голову Верховної Ради Дмитра Разумкова звільнили з посади спікера парламенту, якого за два дні до цього відсторонили від роботи. Ініціатором виступила фракція "Слуга народу", а за звільнення проголосували 284 народних депутати.

Читайте також

1