"Слуга народу" хоче усунути з посад депутатів, які підтримуть Разумкова - ЗМІ

Їх попросять написати заяви за власним бажанням
Важливо
"Слуга народу" хоче усунути з посад депутатів, які підтримуть Разумкова - ЗМІ
“Слуга народу” (Фото: Фейсбук)
8 Жовтня 2021, 13:30
читать на русском

Народні депутати з фракції "Слуга народу" хочуть усунути декількох депутатів з посад голів комітетів Верховної Ради, які підтримують ексспікера парламенту Дмитра Разумкова.

Про це повідомили в "Українській правді".

Мова йде про голів комітету з питань економічного розвитку Дмитра Наталуху, з питань освіти, науки та інновацій Сергія Бабака, з питань цифрової трансформації Михайла Крячка та з питань аграрної та земельної політики Миколу Сольського, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що їх попросять написати заяви за власним бажанням.

ЗМІ повідомили, що "групою Разумкова" називають  Наталуху, Бабака та Крячка, а Сольський - людина ексглави Офісу президента Андрія Богдана.

Також під час розгляду відставки Разумкова, Бабак і Наталуха не були присутніми на засіданні. У свою чергу Крячко і Сольський не голосували за відсторонення Дмитра Разумкова.

Додали, що в монобільшості близькими до Разумкова також називають Оксану Дмитрієву, Ольгу Савченко (яка проголосувала за відставку Разумкова), Неллі Яковлєву, Василя Мокана і Володимира Козака.

Нагадаємо, в четвер, 7 жовтня, голову Верховної Ради Дмитра Разумкова звільнили з посади спікера парламенту, якого за два дні до цього відсторонили.

Читайте також

1