Складнощі зі зв'язком та зникнення грошей: "Київстар" працює з перебоями

В компанії заявляють про тимчасові складнощі
Головне
Складнощі зі зв'язком та зникнення грошей: "Київстар" працює з перебоями
Телефон, інтернет Фото: Pexels
3 Лютого 2022, 10:30
читать на русском

У четвер, 3 лютого, у користувачів мобільних послуг оператора "Київстар" виникли проблеми із підключенням до інтернету, проблеми зі зв'язком. Окремі користувачі повідомляють про зникнення грошей з рахунків.

Проблеми з Київстаром 3 лютого

Також українці жаліються на неможливість поповнити рахунок.

Що відбувається з мережею? Подзвонити неможливо, з оператором не зв'язатися, додаток не працює. Тарифні кошти зняті - ви там очманіли взагалі, - пишуть користувачі на офіційних сторінках "Київстару" у соцмережах.

Київстар Фото: Borys Penchuk у Фейсбуці

У компанії відповіли на гнівні дописи користувачів:

До уваги абонентів Київстар! Наразі спостерігаються складнощі у деяких абонентів (крім контрактного підключення) з вихідними дзвінками - голосовою телефонією. Інтернет (3G/4G) працює стабільно. Київстар докладає всіх зусиль для усунення недоліків та перепрошує за незручності.

Один з операторів техпідтримки написав у коментарях, що "спостерігаються складнощі при здійсненні дзвінків" і що "технічний відділ працює над розв'язанням питання".

Також користувачі пишуть, що їм надійшло повідомлення про необхідність поповнити рахунок, а коли їм вдалося це зробити - гроші зникли.

При перевірці стану рахунку за допомогою USSD-запиту також виникають складнощі. Спочатку запит довго завантажується, а потім видає повідомлення: "Проблема підключення чи недійсний код MMI".

Судячи з допису "Київстару" у Фейсбуці, незручності компанія усуває ще з 1 лютого:

Нагадаємо, минулого року у соцмережах Facebook, Instagram та WhatsApp стався глобальний збій, причиною якого було оновлення протоколу динамічної маршрутизації.

Читайте також

1