"Слуга" Герус захворів на COVID-19

Нардеп перебуває на самоізоляції
"Слуга" Герус захворів на COVID-19
Народний депутат Андрій Герус (фото: УНІАН)
15 Грудня 2020, 15:51
читать на русском

Голова Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, народний депутат від політичної партії "Слуга народу" Андрій Герус повідомив про позитивний тест на COVID-19.

Про це він написав у Facebook.

Герус (досьє Андрія Геруса) сьогодні повідомив, що захворів на коронавірус разом з рідними.

Отримав позитивний тест на COVID-19. Захворіли всією сім'єю, діти переносять найлегше, практично безсимптомно, - написав депутат.

Нардеп розповів, що почувається нормально, але наразі перебуває вдома. Також Герус побажав усім 36,6 та берегтись від вірусів.

Читайте також

Нагадаємо, що у Верховній Раді України станом на 14 грудня на COVID-19 хворіє 21 депутат та 55 працівників апарату ВР. Усього перехворіло або хворіє 211 співробітників, серед народних депутатів - 128 людей.

Нагадаємо, напередодні спікер парламенту Дмитро Разумков заявляв, що попри введення локдауну з 8 по 24 січня 2021 року, Верховна Рада все одно працюватиме. Проте формат роботи поки невідомий. Разумков (досьє Дмитра Разумкова) додав, що під час пандемії парламент змінював графік роботи, працював у комітетах та менше збирався в залі пленарних засідань, щоб зменшити поширення коронавірусу.

Згодом стало відомо, що народні депутати України пропонують не проводити пленарних засідань Верховної Ради під час січневого локдауну з 8 до 24 січня.