"Слуга" Клочко накупив елітної нерухомості, але в Разумкова немає до нього питань

Спікер парламенту вважає, що "тут не потрібна віра або не віра"
"Слуга" Клочко накупив елітної нерухомості, але в Разумкова немає до нього питань
Дмитро Разумков Фото: сайт парламенту
9 Вересня 2021, 14:52
читать на русском

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков не має питань до слуги-депутата Андрія Клочка, матір якого скуповує елітну нерухомість.

Про це Разумков сказав в етері програми "Велика політика" на 5 каналі.

За його слова, Клочко, який є головою парламентського Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, має надати пояснення щодо походження майна своєї 70-річної матері.

Я мав розмову з Андрієм Андрійовичем. Він пояснює, звідки ці кошти. Я думаю, якщо зацікавляться правоохоронні органи, антикорупційні органи, він дасть всі необхідні пояснення. Але такі речі все ж таки повинні відбуватися трохи публічніше для того, щоб навіть не виникало таких питань. У мене, я сподіваюся, таких питань немає сьогодні й не буде надалі. Тому і коментувати мені буде трохи заважко, - зазначив спікер парламенту.

Разумков додав, що тут повинна бути об’єктивна реальність, а також "тут не потрібна віра або не віра".

Треба подивитися. Я думаю, що багато про це написали засоби масової інформації, вони точно зможуть сказати антикорупційним органам. Антикорупційні органи нехай розбираються, - сказав Разумков.

Нагадаємо, 70-річна мати народного депутата від "Слуги народу" Андрія Клочка купила дві квартири в Києві, будинок, земельні ділянки та авто на суму 14,5 млн гривень за час роботи сина у Верховній Раді.

Читайте також