"Слуга" Швець пояснив неточність у опитуванні Зеленського

Опитування президента можуть узаконити шляхом референдуму
"Слуга" Швець пояснив неточність у опитуванні Зеленського
Сергій Швець Фото: facebook.com
27 Жовтня 2020, 23:10
читать на русском

Нардеп з фракції "Слуга народу" Сергій Швець в ефірі телеканалу "Україна 24" пояснив неточність у всеукраїнському опитуванні, яке відбулося за ініціативи президента Володимира Зеленського під час місцевих виборів 25 жовтня.

Як відомо, на питання про Будапештський меморандум "за" відповіли 74,21%, "проти" 17,21%. У сумі вийшло 91,42%.

Читайте також

Тож на питання, куди поділися ще 8,5%, Швець відповів:

Ця різниця поділася на похибку, я так розумію. Це консультація з народом - результати будуть узагальнені і проаналізовані.

За його словами, опитування президента можуть узаконити шляхом референдуму.

Після опитування ймовірно будуть внесені ініціативи з боку президента або Ради як референдум, щоб він мав юридичне значення, - сказав нардеп.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) провів "всенародне опитування" паралельно із місцевими виборами в Україні 25 жовтня.

Як відомо, партія "Слуга народу" опублікувала результати загальноукраїнського опитування "5 питань від президента" після обробки 74% анкет.

Читайте також

Як повідомляють у партії, за введення довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах виступили майже 83% опитаних, за створення на Донбасі вільної економічної зони – 46%, стільки ж – проти.

Ініціативу зменшення кількості депутатів підтримала найбільша кількість опитаних – 89%. За легалізацію медичного канабісу – 64%, за підтримку ідеї Будапештського меморандуму – 74%.

У соцмережах звернули увагу на некоректний підрахунок результатів опитування.

Фото: Bogdan Severin

1