"Слуги народу" та "ОПЗЖ" отримають найбільше місць в Дніпропетровській облраді

Прохідний відсоток до облради загалом подолали 7 партій
"Слуги народу" та "ОПЗЖ" отримають найбільше місць в Дніпропетровській облраді
Дніпропетровська обласна рада (Фото: сайт Дніпропетровської облради)
2 Листопада 2020, 17:09
читать на русском

За попередніми підрахунками голосів на виборах до Дніпропетровської обласної ради лідирують "Слуги народу" та "ОПЗЖ". Трійку лідерів замикає партія "Пропозиція".

Про це повідомили у пресслужбі Дніпропетровської обласної ради.

Наразі Дніпропетровська обласна ТВК прийняла 58 протоколів з 86. Законом передбачено, що завершити підрахунки ми маємо до 6 листопада. Сподіваємось встигнути до того часу. Роботу уповільнюють довгі підрахунки на місцях. Основна причина в тому, що члени виборчих комісій не були належним чином підготовлені до роботи з новими протоколами, — розповів голова Дніпропетровської обласної ТВК Сергій Жарко.

Читайте також

За даними оброблених протоколів до складу обласної ради увійдуть партії, які набрали понад 5% голосів, а саме "Слуга Народу" (22,92%), "ОПЗЖ" (20,31%), "Пропозиція" (12,62%), Блок Вілкула "Українська перспектива" (11,82%), "Євросолідарність" (9,06%), "Громадська сила" (5,95%) та "Батьківщина" (5,12%).

Не подолали відсотковий бар`єр  "За майбутнє" , "Наш край", "Свобода" і "Партія Шарія".

Читайте також

Між тим в облраді має відбутися ще одна сесія депутатів нинішнього VII скликання, на якій мають ухвалити бюджет області на 2021 рік.

Нагадаємо, у територіальній виборчій комісії м. Києва повідомили, що у вівторок, 3 листопада, оприлюднять проміжні результати голосування на місцевих виборах.