Смерть мера Кривого Рогу: поліція назвала дві версії

Версію вбивства правоохоронці відкидають
Головне
Смерть мера Кривого Рогу: поліція назвала дві версії
Будинок, де знайшли тіло мера Кривого Рогу Фото: https://t.me/taimurzin_oleksii/282?single
7 Вересня 2021, 17:29
читать на русском

У поліції розглядають дві основні версії причин смерті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, і серед них немає версію вбивства.

Про це представники Нацполіції повідомили під час брифінгу, який транслювався наживо.

Заступник начальника управління Головного слідчого управління Нацполіції Микола Батюк зазначив, що  поліція відкинула версії про умисне вбивство та інсценування самогубства.

Ці дві версії спростовано. На сьогодні розглядають основними версіями: самогубство, скоєне з особистих мотивів або через його перебування на посаді мера... Не відкидаємо версію доведення до самогубства з тих самих мотивів, - сказав він.

Заступник голови нацполіції в Дніпропетровській області Олег Сліпчук повідомив, що жодна з чотирьох камер спостереження в будинку мера не зафіксувала сторонніх людей у день його смерті.

Сліпчук сказав, що постріл був один - о 6:45 ранку. І він став смертельним для Павлова.

Нагадаємо, що 15 серпня у селі Вільне, що під Кривим Рогом, знайшли тіло чоловіка у калюжі крові, а поряд - рушницю. Згодом стало відомо, що померлий - мер міста Костянтин Павлов.

Поліція Дніпропетровської області, яка розслідує смерть мера Кривого Рогу, розглядає три версії. Це вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю. Згодом ЗМІ опублікували докази самогубства мера Кривого Рогу - з камер відеоспостереження видно, як Павлов вистрілив сам у себе.

Читайте також