Солдата з Кіровоградської області знайшли мертвим на Луганщині 

Попередня причина смерті - самогубство
Солдата з Кіровоградської області знайшли мертвим на Луганщині 
Зброя, ілюстративне фото Автор: KoolShooters з Pexels
19 Січня 2022, 10:01
читать на русском

У Луганській області під час несення служби застрелився 24-річний військовослужбовець-контрактник.

Як повідомляє Спеціалізована прокуратура ООС у Фейсбуці, загиблий військовослужбовець 1998 року народження був уродженцем села Новогригорівка Друга Кіровоградської області.

Попередньо встановлено, що військовослужбовець покінчив життя самогубством вистріливши собі у підборіддя з ввіреної йому штатної зброї за місцем несення військової служби.

За фактом загибелі військовослужбовця, Луганською спецпрокуратурою у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Розглядаються також інші версії, у тому числі - умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю, - йдеться у повідомленні.

Триває розслідування всіх обставин трагедії.

У прокуратурі просять усіх, хто має інформацію щодо уточнення обставин трагедії, звертатися до Луганської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил за тел. 066 671 44 14.

Нагадаємо, на початку січня у Донецькій області покінчив із життям 21-річний військовослужбовець родом із смт Нововасилівка Запорізької області.

Читайте також

1