Спілкувалися ще у 2009 році: нардеп Гончаренко розповів про стосунки з батьком

Батьком нардепа є розшукуваний НАБУ колишній мер Одеси Олексій Костусєв
Спілкувалися ще у 2009 році: нардеп Гончаренко розповів про стосунки з батьком
13 Жовтня 2023, 07:37
читать на русском

Нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко розповів про свої стосунки із батьком, ексмером Одеси Олексієм Костусєвим.

Про це він написав у Telegram.

"Трохи історії моєї родини. Вона складна. Батьки розлучилися, коли мені було три роки. Батько взагалі ніяк не приймав участі у моєму вихованні, то я змінив прізвище з Костусев на Гончаренко. Це прізвище (дівоче моєї матері) зі мною вже з шести років", – пише він.

Щобільше, батька Гончаренка навіть розшукували за несплату аліментів.

"Коли я вже подорослішав, то навіть намагався його знайти, бо все-таки рідний батько, як-не-як. Але нічого доброго з цього не вийшло. Останній раз ми спілкувались 14 років тому, ще у 2009. Після того жодних контактів з ним не було. Зараз його звинувачують, що він допомагав приватизувати Одеський аеропорт. Тоді я був депутатом Одеської облради і публічно виступав проти цієї оборудки", – додав Гончаренко.

Нагадаємо, ексмера Одеси Олексія Костусєва підозрюють у причетності до схеми заволодіння комунальним аеропортом "Одеса". У НАБУ заявили, що у 2011 році два відомі одеські бізнесмени зареєстрували фірму, організувавши спільне підприємство з міською радою, з розподілом часток 75% і 25% відповідно. Здобуття згоди депутатів забезпечив тодішній мер. Внаслідок реалізації схеми її учасники заволоділи майном аеропорту на суму 118 млн грн. та доходами від його діяльності у сумі понад 2,5 млрд грн.

29 серпня Детективи НАБУ повідомили про підозру у заволодінні майновим комплексом стратегічного об'єкта - КП "Міжнародний аеропорт "Одеса" та 2,5 млрд грн доходу від його діяльності 5 особам, серед яких колишній Одеський міський голова, його заступник, керівник одного з товариств з обмеженою відповідальністю та 2 відомих у регіоні бізнесмена (Кауфман та Грановський – ред).

Вчора, 12 жовтня НАБУ оголосило Костусєва в розшук. Нині Його немає в Україні.

Читайте також

1