Співачка Полякова посварилася із санлікарем під час прямого етеру - відео

Приводом для конфлікту став недавній концерт Полякової у Харкові
Співачка Полякова посварилася із санлікарем під час прямого етеру - відео
Ольга Полякова Фото: скрін з відео
19 Листопада 2020, 11:28
читать на русском

Українська співачка Ольга Полякова та заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко посварилися під час прямого етеру на телеканалі "Україна 24".

Приводом для конфлікту став недавній концерт Полякової у Харкові, після якого поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил карантину організаторами заходу.

Співачка під час етеру зазначила, що рішення про посилення карантину вимагає серйозного діалогу.

Те, як ви там кулуарно приймаєте рішення, і вважаєте це досягненнями - це смішно... Що ви можете запропонувати нам - артистам, музикантам, авторам - щоб ми знову запаслися терпінням і закрили очі на бездумну політику стосовно себе?... Якщо локдаун - то давайте компенсації, або хоча б розуміння, як ми вийдемо з кризи та компенсуємо втрати, - заявила Полякова.

Конфлікт між Поляковою та Ляшком можна побачити на відео:

Читайте також

У відповідь санлікар (досьє Ляшка) нагадав, що зустрічався зі співачкою в Мінкульті та обговорював можливі проблеми у зв'язку з карантином.

Ми пішли назустріч вам... Ми ухвалили рішення про 50% заповненість залу, про те, що ви особисто, виступаючи на сцені, будете просити всіх глядачів одягати маску, дотримуватися дистанції... Після цього через два тижні з'явився Харків (концерт у Харкові - ред.), де почалася ця ситуація, - нагадав він.

Своєю чергою, Полякова зазначила, що не контролювала ситуацію з концертом у Харкові:

Це був не мій концерт... Це маніпуляція і висмикування. Вічно у вас у політиків це одне і те саме.

Читайте також

Нагадаємо, 3 жовтня українська співачка Ольга Полякова вітала вчителів із професійним святом на концерті у Новобаварському районі Харкова. Проведенням масового заходу зацікавилися у поліції.

5 жовтня міністр культури Олександр Ткаченко відреагував на проведення концерту Ольги Полякової в Харкові.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов (Максим Степанов - досьє), своєю чергою, розкритикував владу у Харкові, де після дозволених концертів зафіксували 425 нових випадків інфікування коронавірусом.

Це не перший конфлікт співачки із представниками МОЗ. У жовтні Полякова в етері ток-шоу №1 з Василем Головановим влаштувала перепалку з міністром охорони здоров'я України Максимом Степановим. Причиною також став її концерт. Співачка зауважила, що статистика захворюваності в Харкові після її концерту не зросла.

1