Стало відомо, чому Порошенка не випустили з України

Під час паспортного контролю він надав копію розпорядження Стефанчука про закордонне відрядження
Важливо
Стало відомо, чому Порошенка не випустили з України
Петро Порошенко Фото: eurosolidarity.org
28 Травня 2022, 13:25
читать на русском

У п'ятницю ввечері, 27 травня, п'ятого президента України, народного депутата з "Європейської солідарності" Петра Порошенка не випустили за кордон через те, що прикордонники не змогли зчитати QR - код при перевірці документів на виїзд.

Про це повідомили в Українській правді.

Таким чином Петро Порошенко та ще п'ятеро людей, які його супроводжували, намагалися виїхати за кордон через пункт пропуску "Рава-Руська" на Львівщині. Вони відправлялися у відрядження для участі у весняній сесії ПА НАТО.

Під час проходження паспортного контролю Порошенко надав копію розпорядження голови Верховної Ради Руслана Стефанчука про закордонне відрядження Постійної делегації ВРУ у Парламентській асамблеї НАТО та працівника апарату ВРУ до Литовської Республіки для участі у весняній сесії ПА НАТО.

Проте прикордонники не змогли встановити дійсність цього документи, адже не зчитувався QR - код. У результаті чого Порошенко зі своїм оточенням повернулися на територію України.

Нагадаємо, 12 квітня з п'ятого президента України, народного депутата з "Європейської солідарності" Петра Порошенка зняли всі запобіжні обмеження. 

Читайте також

1