Стало відомо ім`я загиблого на Донбасі бійця

На Донеччині внаслідок обстрілу загинув військовий із Полтави
Важливо
Стало відомо ім`я загиблого на Донбасі бійця
Свічка (Фото: Вінницька ОДА)
11 Лютого 2021, 20:51
читать на русском

Сьогодні 11 лютого від пострілу ворожого снайпера в районі селища Зайцеве Донецької області загинув полтавець Олександр Глушко.

Про це повідомив голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Олександр Глушко - уродженець с. Рунівщина Полтавської області. Він був водієм-електриком інженерно-саперного взводу 5 БТГр 59 ОМПБр, яка входить до складу Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Від себе особисто та від колективу обласної адміністрації висловлюю співчуття рідним, друзям, знайомим і побратимам нашого воїна. Вічна пам’ять Герою, – зазначив Олег Синєгубов.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні, 11 лютого, ворожий снайпер поранив Олександра в грудну клітку близько 9: 15-9: 20 на ВОП "Хрест" поруч з населеним пунктом Зайцево. Захисник помер під час евакуації.

Сьогодні ж президент України Володимир Зеленський з робочою поїздкою був у Донецької області. Разом з ним на Донбас вирушили посли країн "Великої сімки".

Глава держави (досьє Володимира Зеленського) ознайомився із ситуацією на передовій і поспілкувався з військовослужбовцями, які несуть службу в зоні проведення Операції об’єднаних сил

1