Стало відомо, коли запрацюють ялинкові базари у Києві

Точну кількість точок продажу ялинок ще не затвердили
Стало відомо, коли запрацюють ялинкові базари у Києві
Новий рік (Фото: pexels)
27 Листопада 2021, 03:23
читать на русском

Ялинкові базари у Києві розпочнуть працювати з 15 грудня. Поки невідомо, скільки точно буде локацій із продажу ялинок, вони ще не затверджені.

Про це пише сайт Сегодня.

Офіційно ялинкові базари розпочнуть свою роботу з 15 грудня та діятимуть по 31 грудня. Основним організатором ялинкових базарів цього року КП "Міський магазин" – укладатиме договори з підприємцями. Продаж ялинок буде проводитися, як і минулого року – новорічні деревця мають бути з чіпами та документами, звідки їх привезли", – повідомили журналістам у КМДА.

Точну кількість точок продажу ялинок ще не затверджено. Швидше за все їх, як і минулого року, буде кілька десятків.

Ми проведемо аналіз роботи за минулий рік. Особливу увагу приділять проблемним локаціям, на які скаржилися городяни. Також розглядатимуться місця у місті, де було б доречно відкрити такий базар. Наприклад, у мікрорайонах, де мешкає багато мешканців. Нині усі локації затверджуються з районами, уточнять адреси, де з'являться такі базари, – додають у мерії.

Вартість новорічних красунь теж поки що невідома. А ось за одне місце під торгівлю підприємцям доведеться сплатити п'ять тисяч гривень.

Самі ялинкові базари відкриватимуться з 15 грудня, але деякі підприємці можуть відкрити їх пізніше, наприклад, 19 грудня, коли у мешканців міста з'явиться новорічний настрій.

Деякі підприємці відкривають ялинкові базари і раніше, коли підписують договір із містом. Тож деякі можуть відкритись і 13 грудня.

Нагадаємо, вже 10-11 грудня кияни зможуть побачити головну міську ялинку, яку встановлять на Софіївській площі. Вона буде штучною, та привезуть її зі Львова.

Читайте також

1