Стало відомо, скільки платитимуть за газ клієнти "Нафтогазу"

Договори між 2,2 млн українських домогосподарств і компанією автоматично продовжать
Головне
Стало відомо, скільки платитимуть за газ клієнти "Нафтогазу"
Газова плита Фото: Pexels
18 Травня 2022, 11:04
читать на русском

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" оголосила ціну на газ для своїх клієнтів з травня.

Про це повідомили в пресслужбі "Нафтогазу" в Facebook.

Ціна газу для клієнтів Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" залишається незмінною - 7,96 грн/куб. м з ПДВ, без доставки (адже за доставку газу споживачі сплачують іншим компаніям – облгазам). Тож ціна на газ у межах річного тарифного плану "Фіксований" залишається на рівні минулого року, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що договори між 2,2 млн українських домогосподарств і компанією автоматично продовжать.

Таким чином подати заявку на приєднання до "Нафтогазу" можна через сайт, додаток "Приват24", у відділеннях "Нової пошти" або у відділеннях банків ПУМБ й Ощадбанк у регіонах, де не відбуваються активні бойові дії.

Для оформлення заявки клієнту потрібно заповнити коротку форму та надати кілька документів: паспорт, ІПН, документ про право власності на житло та згоду співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла, а також вказати EIC-код (16-значний персональний газовий номер об'єкта), - додали в повідомленні.
Нагадаємо, Кабмін на засіданні 10 травня ухвалив законопроєкти, які пропонують запровадити на період воєнного часу і 6 місяців після його завершення мораторій на підвищення тарифів на тепло, гарячу воду, газ та його розподіл для всіх категорій споживачів.