Стефанчук розповів, як депутати їздять у метро

Голова ВР каже, що після потрапляння в парламент його життя не стало "елітним"
Стефанчук розповів, як депутати їздять у метро
Руслан Стефанчук (фото: УНІАН)
12 Листопада 2021, 18:38
читать на русском

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук запевняє, що не став "жити на широку ногу" після того, як потрапив до парламенту.

Про це він сказав у інтерв'ю Олесі Бацман.

У мене, у принципі, у житті нічого не змінилося. Я як жив на лівому березі, на Позняках, так і живу. Я як їздив на один із ринків міста Києва, так і далі їжджу та спілкуюся з людьми, – запевнив він.

На уточнююче питання, чи бачив він там м'ясо по 20 гривень (про що заявляв нардеп від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко), Стефанчук каже, що він прекрасно орієнтується в цінах на ринках, оскільки часто там буває.

Я розумію, що професію політика, напевно, завжди асоціювали з таким елітним життям. Але в мене й у житті багатьох моїх колег у житті нічого не змінилося. Дехто як їздив у метро, так і далі їздить у метро. І нічого поганого в цьому не бачить, – додав він.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року народний депутат України від "Слуги народу" та колишній ресторатор Микола Тищенко розповів, що на найдорожчому ринку Києва купує гречану крупу по 12 грн/кг, а яловичину - від 50 до 70 грн.

Після цієї заяви Тищенка колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков запропонував нардепу разом сходити на ринок.

Читайте також

1