Степанов прокоментував інформацію щодо можливої відставки

Міністр не підтвердив інформацію про підготовку до свого звільнення
Степанов прокоментував інформацію щодо можливої відставки
Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов (фото: УНІАН)
17 Листопада 2020, 08:08
читать на русском

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов не підтвердив інформацію про підготовку до свого звільнення, яку оприлюднив народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк.

Железняк і фракція "Голос" - це "серйозне" джерело інформації. У мене свої взаємини з цією партією і фракцією. Багато хто з членів цієї партії причетний до того стану медицини, який є зараз. Тому зрозуміло, що я "незручний" міністр. По-моєму, вони почали ініціювати мою відставку через день після мого призначення - то голоси якісь збирають, то підписи, - заявив очільник МОЗ в ефірі телеканалу "Україна 24".

Міністр (досьє Степанова) також додав, що у нього "конструктивні, нормальні робочі відносини" з президентом України Володимиром Зеленським.

Читайте також

Нагадаємо, народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк повідомив, що 13 листопада в Кабміні погодили відставку міністра охорони здоров'я і підписали відповідний документ. За словами Железняка, в Раді є необхідні голоси за відставку міністра.

Заступник голови фракції "Голос" Ярослав Железняк також  заявляє, що наразі 27 народних депутатів хворіють на COVID-19, у середу-п'ятницю засідань Верховної Ради може не бути.

Днями стало відомо, що міністр охорони здоров’я України Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і тепер перебуває зараз на самоізоляції вдома. Міністр розповів про плани пройти весь цей період, як звичайний пацієнт.

Степанов хоче фіксувати всі етапи й одразу, разом з командою Міністерства охорони здоров'я, шукати шляхи вирішення проблемних питань.

1