Степанова можуть відправити у відставку, якщо вакцинація не розпочнеться до кінця тижня - відео

Вакцина досі не приїхала в Україну через бюрократичні проблеми
Головне
Степанова можуть відправити у відставку, якщо вакцинація не розпочнеться до кінця тижня - відео
Максим Степанов (Фото: УНІАН)
17 Лютого 2021, 12:15
читать на русском

Міністра охорони здоров`я Максима Степанова можуть відправити у відставку, якщо до кінця тижня в Україні не розпочнеться обіцяна урядом вакцинація від коронавірусу.

Про це журналістам заявив народний депутат від "Слуги народу" Данило Гетманцев.

Зокрема Гетманцев сказав, що поки що це питання не ставилось на розгляд парламенту, але така думка є і її можуть обговорити вже на наступному тижні, якщо обіцяна вакцинація не почнеться до кінця цього тижня.

Суть навіть не в тому, чи 15 числа почнеться вакцинація, чи 20 або 21, число, я так розумію, не стане вирішальним для перемоги над коронавірусом. Але якщо ти міністр і ти пообіцяв на всю країну, то обіцяне треба виконувати, - підкреслив Гетманцев.

Нардеп не відповів, на кого ж конкретно можуть замінити Степанова (досьє Максима Степанова).

Замінимо міністра. На того, хто буде виконувати те, що пообіцяв. Точніше сказати, виконає те, що Степанов запланував і не виконав, - уточнив Гетманцев.

Читайте також

Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що Україна втрачає довіру виробників вакцин через спроби зриву вакцинації у країні. Він пояснив, що, вакцинація в Україні не розпочалась 15 лютого через "технічні проблеми логістичного характеру".