Україна втрачає довіру виробників COVID-вакцин - Степанов

Це відкриває шлях для російської вакцини, якій нічого робити в Україні
Головне
Україна втрачає довіру виробників COVID-вакцин - Степанов
Максим Степанов Фото: Фейсбук
16 Лютого 2021, 10:44
читать на русском

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що Україна втрачає довіру виробників вакцин через спроби зриву вакцинації у країні.

Про це міністр сказав під час брифінгу у вівторок, 16 лютого.

Україна втрачає довіру виробників вакцин... Мова йде про спробу зриву вакцинальної кампанії в Україні. А це, своєю чергою, відкриває шлях для однієї вакцини (російської - ред.), яку нам так наполегливо пропонують, - зазначив Степанов.

За слова очільника МОЗ, в Україні нема чого робити вакцині російського виробництва.

Ви всі знаєте про мою позицію щодо російської вакцини - не допустити на ринок України російську вакцину. Немає що тут робити російській вакцині, - сказав він.

Читайте також

Нагадаємо, що міністр охорони здоров’я України Максим Степанов (досьє Максима Степанова) заявив, що в Україні вакцинація громадян проти COVID-19 розпочнеться вже в лютому. Підготовка до першого етапу вакцинації йде за графіком та відбуватиметься згідно з Дорожньою картою.

Водночас головний санітарний лікар Віктор Ляшко (досьє Віктора Ляшка) повідомив, що щеплення від Covid-19 в Україні почнеться 15 лютого.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вакцинація проти коронавірусної інфекції в Україні буде безкоштовною для українців.

Більше про вакцини читайте у нашому матеріалі: Вакцинація від Covid-19: чи потрібні щеплення та хто помирає