Струс мозку та щеплення від сказу: Шуфрич розповів, як почувається після бійки з Бутусовим

Поки що Шуфрич "зализує рани" після конфлікту
Струс мозку та щеплення від сказу: Шуфрич розповів, як почувається після бійки з Бутусовим
Нестор Шуфрич (Фото: пресслужба нардепа у Фейсбуці)
22 Лютого 2022, 18:18
читать на русском

Нардеп від партії "Опозиційна платформа – За життя" Нестор Шуфрич заявив, що отримав струс мозку після нападу журналіста Юрія Бутусова у прямому ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

Багато хто цікавиться моїм фізичним станом - на жаль, перший удар, швидше за все, став причиною струсу мозку. Крім цього, був змушений вжити превентивних заходів, щоб убезпечити себе від зараження сказом через численні подряпини, тому що в цій ситуації переконувати Бутусова здати кров на аналіз було безперспективно. Сподіваюся, що прогнози лікарів реалізуються і я зможу якнайшвидше повернутися до нормального робочого ритму, – написав Шуфрич.

Він також додав, що кожен громадянин має право на свою думку.

Ніхто не має права займатися самосудом, тільки тому, що думка іншої людини комусь не подобається і неприйнятна, – додав нардеп.

Нагадаємо, що журналіст Юрій Бутусов та народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Нестор Шуфрич побилися в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Після бійки Бутусов сказав, що "у нас тут є два російських клоуни в студії, які будуть тут зображувати балаган і просувати російські наративи", маючи на увазі Шуфрича і Мураєва.

Читайте також

1